Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Lamway: 16% πάνω οι πληρότητες φέτος – νέο ξενοδοχείο στην Ίο το 2015

Αύξηση 16% στις πληρότητες και 21% στον κύκλο εργασιών παρουσίασαν τη φετινή τουριστική σεζόν τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Lamway Hotel Management Group. Ακόμη, η εταιρία θα αναλάβει τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου Relux Ios Hotel 4 στην Ίο, το οποίο θα εγκαινιαστεί το καλοκαίρι του 2015.

Σήμερα στο portfolio της Lamway Hotel Management Group, η οποία έχει μότο «One Way. One Philosophy!», περιλαμβάνονται ξενοδοχεία σε νησιωτικές περιοχές που προσφέρουν υπηρεσίες ζεστής φιλοξενίας. Είναι τα Paros Agnanti Resort 4* (Πάρο) , Archipelagos Resort 5* (Πάρο), ParosLand Hotel 4* (Πάρο) , Armeni Village Rooms & Suites (Σαντορίνη), Liakada Oia Suites (Σαντορίνη), Chroma Suites (Σαντορίνη) , Artemis Suites (Σαντορίνη) και Dream View Hotel (Νάξο).

Το τετράστερο Relux Ios Hotel είναι ένα μινιμαλιστικά σχεδιασμένο boutique ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει 17 δωμάτια και σουίτες και βρίσκεται στη μαρίνα της Ίου.

Εξάπλωση σε νέες περιοχές της χώρας

Στόχος της εταιρίας για το 2015 είναι η διείσδυση στην αγορά της Μυκόνου και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς εκτός των νησιών των Κυκλάδων, όπως στα Δωδεκάνησα και στην Πελοπόννησο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής πωλήσεων, εκπρόσωποι της εταιρίας θα συμμετάσχουν στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, διασφαλίζοντας την προβολή των ξενοδοχείων και την διασφάλιση συνεργασιών με tour operators, δεδομένου ότι οι προβλέψεις για το 2015 κάνουν λόγο για αυξημένες πληρότητες και ικανοποιητικούς κύκλους εργασιών.

Η εταιρία Lamway Hotel Management Group δραστηριοποιείται ενεργά από το 2008 στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων (Hotel Management), την εμπορική εκμετάλλευση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων (Property lease) και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι ιδρυτές της εταιρίας είναι οι Δημοσθένης Λεοντής και Γιώργος Αποστολόπουλος, επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου με εμπειρία στον τουρισμό.

Πηγή