Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

easyJet: 3 νέες συνδέσεις με Ρόδο και Μύκονο το καλοκαίρι του 2016

Η easyJet ανακοίνωσε 3 επιπλέον νέες γραμμές στο δίκτυο της προς τα ελληνικά νησιά, κατά τη θερινή περίοδο του 2016, από τη Ρόδο προς το αεροδρόμιο Άμστερνταμ Σίπχολ και από τη Μύκονο προς τη Γαλλία σε Λυόν και Νίκαια.

Τα νέα δρομολόγια θα λειτουργήσουν κατά τη θερινή περίοδο. Οι πτήσεις της easyJet προς το Άμστερνταμ θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου 2016, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Όσο για τις πτήσεις από Μύκονο για Λυών θα ξεκινήσουν από 2 Ιουλίου 2016 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ προς Νίκαια θα είναι ένα εβδομαδιαίο δρομολόγιο κάθε Τετάρτη.

Οι θέσεις διατίθενται για αυτά τα δρομολόγια στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αερομεταφορέα.

Άμστερνταμ Σίπχολ Ρόδος 15/06/16 Τετάρτη, Κυριακή

Λυών Μύκονος 02/07/16 Τρίτη, Σάββατο

Νίκαια Μύκονος 06/07/16 Τετάρτη

Ο Δημήτρης Σχοινάς, Route Manager της easyJet, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προσθήκη αυτών των τριών νέων προορισμών από την Ελλάδα, που δείχνει τη συνεχή δέσμευσή μας να κάνουμε τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο προσιτά για τους έλληνες επιβάτες από και προς την Ευρώπη.

Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για μικρές και μεγάλες εκδρομές στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να το κάνουμε εύκολο και προσιτό για τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να επισκεφθούν έναν από τους πολλούς φανταστικούς προορισμούς της Ελλάδα και έτσι, συμβάλλουμε και εμείς στην τοπική οικονομία. Μόνο μέσα στο 2015, προσθέσαμε 16 νέα δρομολόγια".

Πηγή