Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Ellinair: Νέα αεροσκάφη και νέες αγορές το 2016

Mε νέα αεροσκάφη ενισχύεται ο στόλος της Ellinair, όπως είπε ο πρόεδρος της εταιρείας κ.Ιωάννης Μουζενίδης, σε ομιλία του σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι ο στόλος της Ellinair θα αποτελείται άμεσα από οκτώ (8) συνολικά αεροσκάφη, δύο (2) Avro RJ85, τέσσερα (4) Boeing 737 και δύο (2) Airbus 319, καθώς και ότι έχει προγραμματιστεί ο διπλασιασμός του υπάρχοντος αριθμού αεροσκαφών έως το καλοκαίρι του 2016.

Αναφερόμενος στις νέες χώρες στις οποίες επεκτείνονται η δραστηριότητα τόσο της Ellinair, όσο και του Ομίλου, τόνισε πως έχει δοθεί έμφαση στη δυτική Ευρώπη και πως την παρούσα στιγμή από τις πλέον σημαντικές αγορές αποτελούν η Κύπρος, η Πολωνία, η Τουρκία και η Γερμανία, ανακοινώνοντας και την ίδρυση των νέων γραφείων του Ομίλου σε Κύπρο και Γερμανία.

Επίσης, ο κ. Μουζενίδης υπογράμμισε τις ουσιαστικές δυνατότητες κερδοφορίας που μπορεί να προσφέρει η Ellinair στα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τόνισε πως η συνεργασία αποτελεί καθοριστικό εργαλείο για αμοιβαία ανάπτυξη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν αναλυτικά τα νέα εορταστικά προγράμματα της εταιρείας Mouzenidis Travel για τους προορισμούς ανατολικής και δυτικής ευρώπης, καθώς και οι ποικίλες δυνατότητες που προφέρονται στους ταξιδιωτικούς πράκτορες για άμεση online εξυπηρέτηση. Την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολούθησαν κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Ο Όμιλος Μουζενίδη ήταν ο χορηγός του συνεδρίου «Destination Thessaloniki: 365 days”, με εξέχοντες ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στόχο την ανάδειξη της δυναμικής που αναπτύσσεται από διαφορετικές μορφές τουρισμού στην Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Πηγή