Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Προσλήψεις αεροσυνοδών από την Ryanair – Τι πρέπει να ξέρεις

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τις ημερίδες της Ryanairστις οποίες μπορούν να προσέλθουν όσοι και όσες επιθυμούν να δουλέψουν στο στόλο της αεροπορικής εταιρείας.

Να σημειωθεί πως την διαδικασία κινεί η Crewlink εκ μέρους της Ryanair. Γιατί το γράφουμε αυτό; Γιατί, όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, όσοι υποψήφιοι «περάσουν» από το στάδιο των συνεντεύξεων θα πρέπει να εκπαιδευτούν με ένα αρκετά μεγάλο ποσό, κομμάτι του οποίου δεν επιστρέφεται ακόμη και σε περίπτωση αποτυχίας. Η υπόθεση είχε έρθει στην δημοσιότητα πριν από περίπου ένα χρόνο, με το τότε κόστος να αγγίζει τα 3.000 ευρώ.
Για την Αθήνα η ημερομηνία είναι στις 4 Δεκεμβρίου 2015
Για τη Θεσσαλονίκη η ημερομηνία είναι στις 16 Δεκεμβρίου 2015


για να παρευρεθείς σε μία από τις Ημερίδες στην Ελλάδα κάνε αίτηση ΕΔΩ.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνοντας την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ελλάδα.

Παροχές

«Από την πρώτη ημέρα, οι Αεροσυνοδοί της Ryanair, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των ταξιδιών, τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.

Αν θες να απολαύσεις το μεσημεριανό σου στη Ρώμη, σκι στην Αυστρία, την ρομαντική ατμόσφαιρα στο Παρίσι ή να συμμετέχεις σε ένα πάρτυ στην Πράγα, τότε αυτή είναι η ιδανικότερη θέση για εσένα. Αν επιθυμείς να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, μπορείς να ζητήσεις την αλλαγή της βάσης σου και να ζήσεις σε διαφορετική πόλη σύμφωνα με τους όρους συνεργασίας της Ryanair», αναφέρει η γνωστή εταιρεία.

Πηγή