Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

8 ελληνικά ξενοδοχεία στη λίστα με τα κορυφαία της TUI -Πρώτη θέση για την Τουρκία Πηγή: 8 ελληνικά ξενοδοχεία στη λίστα με τα κορυφαία της TUI -Πρώτη θέση για την Τουρκία

Οκτώ ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται στη λίστα βραβείων Tui Holly με τα κορυφαία ξενοδοχεία διακοπών σε όλο τον κόσμο, τα οποία επιλέχθηκαν κατόπιν έρευνας μεταξύ των πελατών της Tui.

Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Γερμανίας, αναδεικνύει ανάμεσα στα καλύτερα, ξενοδοχεία σε Κω, Ρόδο και Ηράκλειο.

Από τα ξενοδοχεία που βραβεύθηκαν στη χώρα μας, τα 4 βρίσκονται στην Κω και είναι τα: Ηοtel Horizon Beach Resort, Hotel Palladium, Neptune Hotels Resort Convention Centre Spa και Palazzo del Mare.
Τα 3 στη Ρόδο, Αtlantica Imperial Resort Spa, Kalithea Horizon Royal και Lindos Mare και το 1 στο Ηράκλειο Ηotel Anissa Village.
H Ελλάδα με τα 8 ξενοδοχεία έρχεται 3η μεταξύ των χωρών με τον μεγαλύτερο αριθμό βραβευθέντων μονάδων.

Στην πρώτη θέση με τις περισσότερες μονάδες, 31, η Τουρκία.
Ακολουθεί η Ισπανία με 25 μονάδες και μετά την Ελλάδα η Αίγυπτος με 6 ξενοδοχεία.
Από 5 ξενοδοχεία βραβεύθηκαν στην Πορτογαλία, στην Ταϊλάνδη και στις Μαλδίβες, 4 στη Γερμανία, 3 στην Κροατία, από 2 στον Μαυρίκιο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από 1 στην Κύπρο, στην Ιταλία, στην Αυστρία, στη Δομινικανή Δημοκρατία και στο Μεξικό.
Παράλληλα η Tui δημοσιοποίησε τους κορυφαίους προορισμούς για τους Γερμανούς κατά τη φετινή σεζόν. Η Ελλάδα κατέλαβε την 4η θέση. Δημοφιλέστερος προορισμός αναδείχθηκε η Ισπανία και ιδιαίτερα η Μαγιόρκα. Στη 2η θέση κατατάχθηκε η Τουρκία και στην 3η η Γερμανία. Την 5η θέση πήρε η Ιταλία, την 6η οι ΗΠΑ, την 7η η Αυστρία, την 8η η Αίγυπτος, την 9η η Πορτογαλία και τη 10η η Ταϊλάνδη.

Σημειώνεται ότι η Tui στη Γερμανία βρίσκεται στην 1η θέση μεταξύ των τουριστικών οργανισμών με τζίρο 4,5 δισ. στη χρήση που έκλεισε τον περασμένο Οκτώβριο.

Πηγή