Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού μέσα στις γιορτές!

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού προβλέπει το Greek-Weather.Org μετά τα Χριστούγεννα και προς τη Πρωτοχρονιά σε όλη την Ελλάδα, με καταιγίδες, βροχές και ισχυρές χιονοπτώσεις καθώς και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Ο τεράστιος αντικυκλώνας υψηλών πιέσεων που θα φέρει ως και τα Χριστούγεννα καλοκαιρία σε όλη την Ελλάδα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, θα καταρρεύσει μετά τις 26-27 Δεκεμβρίου και θα αφήσει τις κακοκαιρίες να εισχωρήσουν προς τη χώρα μας, ενώ θα αφήσει και το δριμύ ψύχος να κινηθεί από τη Σιβηρία προς την Ελλάδα. Βλέπετε στον παρακάτω χάρτη πως θα καταρρεύσει στη περιοχή μας ο αντικυκλώνας που έχουμε τώρα και θα ανέβει προς τη Σκανδιναβία, στέλνοντας έτσι όλο το κρύο, τα χιόνια και τις βροχές προς την Ελλάδα.

Το Greek-Weather.Org προβλέπει ραγδαία επιδείνωση του καιρού περίπου μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 27-28 Δεκεμβρίου ως και τις 2-3 Ιανουαρίου, ενώ και τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου φαίνεται να έχουμε κακοκαιρία και αρκετό κρύο. Είναι γεγονός... Ο χειμώνας θα εισβάλλει στα τέλη Δεκεμβρίου...

Πηγή