Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Δύο φίλοι ανέβηκαν παράνομα στο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στο Ρίο. Αν φοβάστε τα ύψη ΜΗΝ κάνετε κλικ… [Εικόνες]


Ο Vadim Makhorov και ο Vitaliy Raskalov, είναι δυο φίλοι, που στον ελεύθερο χρόνο τους, σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά και επικίνδυνα μνημεία ανά τον κόσμο.


Σε φωτογραφίες που ανάρτησαν τώρα τελευταία, απεικονίζεται η νυχτερινή τους ανάβαση στο Άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στην Βραζιλία.

Στο video που ακολουθεί, θα δείτε πώς κατάφεραν να φτάσουν στο άγαλμα μετά από ώρες αναρρίχησης προς την κορυφή. Περιττό να σας αναφέρουμε πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, με μεγάλη επικινδυνότητα, όμως για τους δυο ατρόμητους φίλους, τα εμπόδια είναι απλά κομμάτι της πρόκλησης.

Οι δυο τους, είναι γνωστοί και για τις αναβάσεις τους και σε άλλα σημαντικά μνημεία, όπως ο Πύργος της Σαγκάη κ.α και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Βραζιλία, ανέβηκαν σε πολλά ψηλά κτήρια και γέφυρες τόσο στο Σάο Πάολο όσο και στο Ρίο, πριν κάνουν την τελική τους δοκιμή στο μνημείο αυτό.

Δείτε τις φωτογραφίες και το video που ακολουθούν :

Εδώ βλέπετε το σκοινί που χρησιμοποίησαν για να ανέβουν μέχρι την κορυφή του αγάλματος – σύμβολο για την Βραζιλία.Το άγαλμα φωτίζεται τις νύχτες και το αποτέλεσμα σου κόβει την ανάσα.Και η θέα από το άγαλμα είναι επίσης εκπληκτικήΑλήθεια θα τολμούσατε να κάνετε μια τέτοια ανάβαση μόνοι σας μέσα στην νύχτα;Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια πώς μπήκαν στο χώρο του μνημείου και σκαρφάλωσαν προς την κορυφή.Πηγή