Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

Eλληνικός Τουρισμός 2016: Η Disney Cruise βγάζει Ελλάδα, Τουρκία και Μάλτα από κρουαζιέρα του Αυγούστου

H Disney Cruise Line αντικαθιστά την Ελλάδα, Τουρκία και Μάλτα στην κρουαζιέρα της που ήταν προγραμματισμένη την 1η Αυγούστου, λόγω των αναταραχών και της αβεβαιότητας στην περιοχή, όπως αναφέρει και στη θέση τους εισάγει το Λιβόρνο της Ιταλίας και το Villefranche της Γαλλίας.

Η 12ήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με τιτλο "Μεσόγειος και Ελληνικά Νησιά" περιελάμβανε αρχικά τους προρισμούς Όλμπια (Σαρδηνία), Τσιβιταβέκια (για τη Ρώμη), Νάπολη (για Πομπηία), Παλέρμο (Σικελία), Πειραιά (Ελλάδα), Μύκονος (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία), Βαλέτα (Μάλτα), Κάννες και Πάλμα (Μαγιόρκα).

Τώρα η κρουαζιέρα θα πλεύσει μετ'επιστροφής από τη Βαρκελώνη την 1η Αυγούστου του 2016, χωρίς τα λιμάνια σε Ελλάδα, Τουρκία και Μάλτα.

Οι πελάτες έχουν ενημερωθεί για τις αλλαγές δρομολογίων, λαμβάνοντας ως αποζημίωση 1000 δολάρια ανά καμπίνα, που είχαν κλείσει. Όσοι θέλουν να ακυρώσουν την κράτηση, μετά τις αλλαγές δρομολογίων, θα λάβουν πλήρη αποζημίωση.

Προφανώς, η απόφαση της εταιρείας αποτελεί πλήγμα για την Ελλάδα και θα πρέπει τα συναρμόδια υπουργεία και οι φορείς να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις για να μην έχουμε και άλλες ακυρώσεις, που από μόνες τους διαμορφώνουν κλίμα ανασφάλειας για τη χώρα μας....

Πηγή