Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Η Ellinair προσλαμβάνει αεροσυνοδούς και στελέχη - βράβευση στα SVO Awards 2015

Η Ellinair έχοντας επεκτείνει τις δραστηριότητές της, βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού για τη στελέχωση των πληρωμάτων καμπίνας των αεροσκαφών της.

Πρόκειται για τη θέση Cabin Crew (Ιπτάμενο προσωπικό θαλάμου επιβατών) και Part 145 Manager.

Απαραίτητα Προσόντα για τη θέση ιπτάμενου προσωπικού θαλάμου επιβατών είναι τα εξής:

■ Ελάχιστο απαιτούμενο σωματικό ύψος 160 εκ.

■ Καλή ικανότητα κολύμβησης

■ Γενική κατάσταση υγείας και διάπλασης σώματος κατάλληλες, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις εργασίας του πληρώματος και το χειρισμό όλου του απαιτούμενου εξοπλισμού των αεροσκαφών.

■ Ευχάριστη προσωπικότητα με φυσική ικανότητα προσφοράς υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Θετικό πνεύμα αντιμετώπισης της εργασίας και των τυχόν προβλημάτων, με ομαδικότητα και σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

■ Άριστη γνώση προφορικού και γραπτού λόγου στις εξής γλώσσες:

- Ελληνικά

- Αγγλικά


Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση:

■ Απόφοιτος τουλάχιστον λυκείου ή ισοτίμου σχολείου.

■ Πτυχίο Ανωτάτης Σχολής, γνώση άλλων γλωσσών (π.χ Ιταλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Πολωνικά κ.λ.π) καθώς και πρόσθετες ικανότητες και δεξιότητες θα προσμετρηθούν.Για τη θέση Part 145 Manager απαιτούνται τα εξής προσόντα:

■ EASA PART-66 B1 or C license

■ AVRO RJ or A 320 FAMILY type rating endorsement

■ Knowledge of EASA part 145/ part M and Quality management system.

Εμπειρία τουλαχιστον 3 ετών σε σχετική θέση.

'Εδρα Θεσσαλονίκη.Διακρίσεις στα SVO Awards


Eν τω μεταξύ, η αεροπορική εταιρία του ομίλου Μουζενίδη, απέσπασε 2 βραβεία στα SVO Awards 2015, κατά την τελετή απονομής τους που διεξήχθη στις 18 Δεκεμβρίου στο διεθνές αεροδρόμιο του Σερεμέτιεβο της Ρωσίας.Η αεροπορική μας εταιρεία Ellinair του Mouzenidis Group διεκδίκησε και κέρδισε τα βραβεία:

-Start of the year

-Αγαπημένη εταιρεία του εξωτερικού

Την νίκη για την δεύτερη υποψηφιότητα την εξασφάλισε η υποστήριξη των επιβατών – συνδρομητών ιnstagram που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

"Επικροτούμε και συγχαίρουμε τους συνεργάτες μας για την διπλή νίκη τους στον διαγωνισμό SVO Awards 2015 και ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία για την επιλογή της αεροπορικής μας εταιρείας", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ellinair.


Πηγή