Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

HATTA: Το ωράριο Μουσείων και Αρχ. Χώρων τις Γιορτές

Οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μνημεία και τα Μουσεία του Κράτους θα παραμείνουν κλειστά κατά την 25η και 26η Δεκεμβρίου, 1η Ιανουαρίου και 25η Μαρτίου, επίσημες αργίες του Κράτους, όπως ενημερώνει ο ΗΑΤΤΑ.

Τις λοιπές ημέρες αργίας για το προσωπικό των Δημόσιων Υπηρεσιών (Θεοφάνεια, Καθαρά Δευτέρα) οι Αρχ. Χώροι και τα Μουσεία θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το χειμερινό ωράριο. Όσοι Χώροι και Μουσεία παραμένουν κλειστά κάθε Δευτέρα, λόγω καθαρισμού κατά τις ανωτέρω αργίες θα λειτουργούν κανονικά για το κοινό.

Στο site του ΗΑΤΤΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν το σχετικό ΦΕΚ με το οποίο καθορίζεται το χειμερινό ωράριο των Μουσείων εώς 31/03/2016, καθώς και πίνακα με αναλυτικό ωράριο κάθε αρχ. χώρου και Μουσείου.

Αποχή Αρχαιοφυλάκων τα Σαββατοκύριακα:

Ο ΗΑΤΤΑ και η FEDHATTA συνεχίζουν τις έντονες προσπάθειες για την επιστροφή στην ομαλότητα (από την αποχή των αρχαιοφυλάκων) και τη επαναλειτουργία όλων των χώρων τα Σαββατοκύριακα. Θα σας τηρούμε ενήμερους για τις εξελίξεις.

Οι δυο φορείς συστήνουν στα τουριστικά γραφεία, όπως σε όλες τις περιπτώσεις απεργίας των αρχαιοφυλάκων, να επικοινωνούν με τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία που σας ενδιαφέρουν, πριν από κάθε ενδεχόμενη επίσκεψη πελατών τους.

Πηγή