Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Τα 15 πιο τρομακτικά μέρη που μπορείς να επισκεφτείς όσο ζεις. Στο #7 έχουμε πάει οι περισσότεροι! [Εικόνες]

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος παράξενα μέρη. Μέρη που μπορούν να μας προκαλέσουν απίστευτη ανατριχίλα!

Παρακάτω, αναφέρονται 15 τοποθεσίες που ενδείκνυνται για τους λάτρεις του τρόμου. Οι φανατικοί των μυστηρίων αλλά και κάθε ανατριχιαστικής ιστορίας, θα θελήσουν να τα επισκεφθούν. Εμείς πάλι δεν το νομίζουμε! Ακόμη και οι φωτογραφίες τους μας κόβουν τα πόδια!

1. Εγκαταλειμμένο σπίτι του Κομμουνιστικού Κόμματος στη Βουλγαρία.

Το κτίριο αυτό είναι κρυμμένο στα βουνά των Βαλκανίων. Στην είσοδο υπάρχει μια επιγραφή που γράφει: “Στα πόδια σας περιφρονημένοι σύντροφοι! Στα πόδια σας σκλάβοι της εργασίας! Καταπιεσμένοι και ταπεινωμένοι ξεσηκωθείτε ενάντια στους εχθρούς!”

2. Νεκροταφείο Chauchilla (Peru):

Λόγω της μεγάλης ξηρασίας στην περιοχή, οι νεκροί έχουν διατηρηθεί σε αυτό το αρχαίο νεκροταφείο.

3. Το παρεκκλήσι των Οστών (Πορτογαλία):

Αυτό το εκκλησάκι φιλοξενεί τα οστά 5000 μοναχών. Από την οροφή του κρέμονται δύο σώματα, ένα εκ των οποίων είναι παιδί!

4. Centralia, Πενσυλβανία.

Αυτή η πόλη εγκαταλείφθηκε μετά από καθιζήσεις του εδάφους από φωτιά σε ορυχείο. Ωστόσο υπάρχουν 1ο άτομα που αρνήθηκαν να φύγουν και πλέον ζουν σε αυτή την πόλη φάντασμα…

5. Κρεμαστά φέρετρα, Sagada, Φιλιππίνες.

Είναι σύνηθες για τα μέλη της φυλής Igorot να θάβουν τους αγαπημένουςτους μέσα σε φέρετρα που κρέμονται. Αυτό οφείλεται στην πεποίθησή τουςότι όσο πιο κοντά είναι ο θανών στον ουρανό, τόσο πιο κοντά είναι σταπρογονικά πνεύματα τους.

6. Εγκαταλειμμένος Σταθμός (Cincinnati, Οχάιο):

Οι σιδηροδρομικές γραμμές του Σινσινάτι ξεκίνησαν να κατασκευάζονται το 1920 αλλά σταμάτησαν λόγω αυξημένου κόστους.

7. Παλιό Εβραϊκό Νεκροταφείο, Πράγα.

Αυτό το νεκροταφείο φιλοξενεί πάνω από 100.000 πεθαμένους από το 1478! Οι νεκροί έχουν θαφτεί σε 12 διαφορετικά επίπεδα για να χωρέσουν. Στη φωτογραφία φαίνονται 12.000 ταφόπλακες!

8. Οστεοφυλάκιο Sedlec, Τσεχία.

Γνωστή κι ως η Εκκλησία των Οστών, αυτός ο Καθεδρικός Ναός περιέχει περισσότερα από 40.000 οστά ανθρώπων που ήθελαν να ταφούν σε ιερό τόπο.

9. Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, Τσεχία.

Αυτές οι απόκοσμες φιγούρες είναι αγάλματα του Jakub Hadrava, τα οποία τοποθετήθηκαν για να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου ζωντανό. Η εκκλησία αυτή έχει εγκαταλειφθεί από το 1968, όταν κατέρρευσε η στέγη κατά τη διάρκεια μιας κηδείας.

10. Νήσος Plague (Poveglia,Ιταλία):

Αυτό το νησί ήταν σε καραντίνα από το 1793-1814 φιλοξενώντας 160.000ανθρώπους που έπασχαν από πανούκλα. Παντού στο νησί μπορείτε να βρείτε ομαδικούς τάφους. Από το 1922-1968, το μέρος χρησιμοποιήθηκεεπίσης για να στεγάσει μια ψυχιατρική κλινική. Αυτή ανήκε σε ένα γιατρό, ο οποίος φημολογείται ότι βασάνισε και σκότωσε πολλούς από τους ασθενείς του.

11. Αγορά Φετίχ Akodessewa (Τόγκο):

Σε αυτή την αγορά μπορεί να προμηθευτεί κανείς ό,τι χρειάζεται για ξόρκια βουντού!

12. Ο λόφος των σταυρών (Λιθουανία).

Αυτός ο λόφος έχει πάνω από 100.000 σταυρούς. Ακόμη κι ο Πάπας τον έχει χαρακτηρίσει ως τόπο γαλήνης, ανάπαυσης κι αγάπης.

13. Η πόλη των νεκρών (Dargavs, Ρωσία):

Μπορεί να μοιάζει σαν ένα μικρό πέτρινο χωριό, αλλά το Dargavs κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Είναι γεμάτο τάφους!

14. Σπήλαιο Actun Tunichil Muknal (Μπελίζ):

Αυτά τα παράξενα και τρομακτικά σπήλαια περιέχουν τα λείψανα περίπου 14 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών! Πιστεύεται ότι ήταν θύματαπου χρησιμοποιήθηκαν για τις θυσίες των Μάγιας. Υπάρχει ακόμη και ένας ολόκληρος σκελετός, που πιστεύεται ότι ανήκει σε ένα κοριτσάκι 18 χρόνων.

15. Οι μούμιες της φωτιάς, Φιλιππίνες.

Για να εξερευνήσετε τα σπήλαια που φιλοξενούν αυτές τις μούμιες πρέπει να περιπλανηθείτε 5 ώρες με το αυτοκίνητο μέσα στα βουνά κι εν συνεχεία να περπατήσετε άλλες 5 ώρες. Όπως φαίνεται, αυτοί οι νεκροί είναι καλά κρυμμένοι!

Πηγή