Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Σε ποια χώρα κατοικούν οι ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη; [Εικόνες]

H φωτογράφος Mihaela Noroc τραβάει υπέροχα πορτρέτα όμορφων γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το φιλόδοξο έργο της αναδεικνύει την ομορφιά που υπάρχει παντού, τόσο σε πυκνοκατοικημένες πόλεις, όσο και σε απομακρυσμένες περιοχές και χωριά.

ΝεπάλΗ σειρά φωτογραφιών έχει τίτλο "The Atlas of Beauty" και οι εικόνες των γυναικών είναι τραβηγμένες στους χώρους που ζουν και εργάζονται. Πρόσφατα, ταξίδεψε στη Νοτιοανατολική Ασία, σε χώρες όπως η Ινδία, η Μογγολία και η Κίνα.

Η σειρά φωτογραφιών έχει τίτλο "The Atlas of Beauty" και οι εικόνες των γυναικών είναι τραβηγμένες στους χώρους που ζουν και εργάζονται. Πρόσφατα, ταξίδεψε στη Νοτιοανατολική Ασία, σε χώρες όπως η Ινδία, η Μογγολία και η Κίνα.

ΙνδίαΗ φωτογράφος βρίσκει την ομορφιά σε όσους μένουν πιστοί στις ρίζες και τον πολιτισμό τους και αναδεικνύουν τον πραγματικό εαυτό τους. Η ομορφιά δεν συνδέεται μόνο με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με την ειλικρίνεια και τη φυσικότητα.

Μογγολία"Οι παγκόσμιες τάσεις μας κάνουν να φαινόμαστε ίδιοι, αλλά η ομορφιά είναι διαφορετική. Σε 50 χρόνια μπορεί όλες οι γυναίκες να ντύνονται με τον ίδιο τρόπο. Το πρότζεκτ μου ελπίζω να αποτελέσει μία καταγραφή της ανθρώπινης ποικιλομορφίας και πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες, προκειμένου να παραμένουν ο εαυτός τους", επισημαίνει.

Τουρκία

Κιργιστάν

ΑφγανιστάνΠηγή