Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Δείτε την χιονισμένη Αράχωβα µέσα από τα µάτια των φωτογράφων της! ( ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ )

Γνωρίζουν τον τόπο καλύτερα από τον καθένα και έχουν την ευκαιρία να τον απαθανατίζουν κάθε εποχή του χρόνου! Δείτε την Αράχωβα µέσα από τα µάτια των φωτογράφων της!
Όταν µια ενδιαφέρουσα ιδέα, η αγάπη για τη φωτογραφία και η όρεξη για… «µάθηση» συναντήθηκαν δηµιουργήθηκε µια οµάδα που µας γεµίζει µε τις πιο όµορφες εικόνες της Αράχωβας – και όχι µόνο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας µε πάθος και θέληση συµµετέχουν σε εκπαιδευτικά σεµινάρια υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παπαδανέλλη, τα οποία, εκτός από ιστορικά στοιχεία, τεχνικές αλλά και workshops από επαγγελµατίες φωτογράφους, περιλαµβάνουν ακόµα εξορµήσεις σε διάφορα σηµεία για λήψεις ξεχωριστών θεµάτων.Στο άµεσο µέλλον, δε, θα έχουµε την ευκαιρία να δούµε και εκθέσεις µε τα «έργα» των… µαθητών! Tip: Τα σεµινάρια διεξάγονται κάθε Τρίτη 18:00-21:00 στο αµφιθέατρο του Λαογραφικού Μουσείου, ενώ στην οµάδα µπορεί να συµµετάσχει όποιος θέλει, ακόµα κι αν δεν έχει καµία εµπειρία στη φωτογραφία αλλά ούτε και µηχανή!

Τ. 6948301310

FACEBOOK:Φωτογραφική Οµάδα ΑράχωβαςΝίκος ΚοροδήµοςΝίκος ΚοροδήµοςΝίκος ΚοροδήµοςΒικτώρια ΠαπαδοπούλουΓιώργος ΚυπαρισσάκηςΒικτώρια Νικολαΐδη

Πηγή