Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Θέλετε να μάθετε πόσο σεξ θα κάνετε στη ζωή σας; Κάντε το κουίζ

Ας πάρουμε ως δεδομένο ότι έχουμε κατά μέσο όρο 30.000 ημέρες ζωής. Κοιτάζοντας πίσω στη ζωή σας, πιστεύετε ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που ζήσατε;

Κάθε φορά που η καθημερινότητα μας απογοητεύει, μας κουράζει, μας κάνει να νιώθουμε άσχημα, σκεφτόμαστε να αλλάξουμε τα πάντα στη ζωή μας. Να δουλεύουμε λιγότερο, να διασκεδάζουμε περισσότερο, να αφήσουμε κάτω τα smartphone και να κάνουμε αληθινά πράγματα που αγαπάμε.

Σύντομα όμως ξεχνάμε τις υποσχέσεις μας.

Αυτό το νέο εργαλείο, ίσως είναι πολύτιμο για εσάς καθώς μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα που χρειάζεστε για να αλλάξετε όσα σας ενοχλούν και να αξιοποιήσετε κάθε λεπτό ζωής.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα κουίζ που σας βάζει να σκεφτείτε πόσο μεγάλο μέρος της ζωής σας αφιερώνετε σε διάφορες δραστηριότητες, δείχνοντάς σας αν και κατά πόσο σπαταλάτε τις ημέρες σας.

Αυτό το διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων που δημιουργήθηκε από τοWatchShop υπολογίζει πόσο καιρό θα περάσετε στη ζωή σας κάνοντας καθημερινές δραστηριότητες όπως η καθημερινή μετακίνηση, η εργασία, ο ύπνος, το ντους και οι δουλειές του σπιτιού.

Μετρά επίσης τις πιο ευχάριστες πτυχές της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένου του σεξ, των ξενυχτιών και των χαλαρών στιγμών σας.Το εργαλείο αυτό λειτουργεί ζητώντας από τους χρήστες να συμπληρώσουν διάφορες πληροφορίες από τη ζωή τους, λαμβάνοντας ως δεδομένο ένα μέσο όρο ζωής 83 ετών.

Κάντε το κουίζ πατώντας εδώ.

Πηγή