Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Βολτάρουμε στην πόλη του ΑΠΟΛΥΤΟΥ έρωτα!! Στην πανέμορφη Βερόνα!! [Εικόνες]

Αν αναζητάτε τον «χαμένο» ρομαντισμό, μία απαράμιλλη μυστηριακή ατμόσφαιρα και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, τότε η Βερόνα είναι ο κατάλληλος προορισμός.

Βρίσκεται στο βορειοανατολικό κομμάτι της Ιταλίας και διαθέτει πολυάριθμες γραφικές πλατείες και ατελείωτα πλακόστρωτα δρομάκια, έτοιμα να σας μαγέψουν.Περπατήστε έως την Piazza delle Erbe, εκεί που χτυπά η καρδιά πόλης και χαλαρώστε πίνοντας τον διάσημο ιταλικό καπουτσίνο, με θέα στα τριγύρω κτήρια -«ντυμένα» με το χαρακτηριστικό ροζ μάρμαρο.Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η Piazza dei Signori, όπου δεσπόζει το άγαλμα του σπουδαίου ποιητή Δάντη. Ένας περίπατος στους αναγεννησιακούς κήπους του Palazzo Giardino Giusti επιβάλλεται.Η Αρένα

Ακολουθήστε τα σκαλοπάτια που οδηγούν στο υψηλότερο επίπεδο και... αφεθείτε στην πιο παραμυθένια θέα της πόλης!Το άγαλμα του σπουδαίου ποιητή Δάντη στην Piazza dei Signori.

TIP
Η Verona Card σας εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο σε μερικά από τα σημαντικότερα μουσεία και εκκλησίες της πόλης με κόστος €15 για τρεις ημέρες και μπορείτε να την προμηθευτείτε σε πάρα πολλά σημεία τουριστικών αξιοθέατων.Το μπαλκόνι της Ιουλιέτας στη Βερόνα.

Πηγή