Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Σεμινάρια της EasyJet για όσους φοβούνται τις πτήσεις

Φοβάστε να πετάξετε; Η easyJet αναλαμβάνει να σας «καθησυχάσει».

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του διήμερου σεμιναρίου-μαθήματος που θα διοργανώνει μέσα στο 2016 η low cost αεροπορική εταιρία σε πολλά και διαφορετικά σημεία μέσα στο Ην. Βασίλειο όπως το Μπέλφαστ, το Μπρίστολ, το Γκάτουικ, η Γλασκόβη, το Μάντσεστερ και το Νιουκάστλ.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιονδήποτε φοβάται να πετάξει, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η easyJet, είτε βιώνουν γενικότερη ανησυχία είτε έχουν αναπτύξει εξαιρετική φοβία.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τα τέλη Φεβρουαρίου έως και τα μέσα Ιουνίου του 2016, ενώ στόχος του αερομεταφορέα είναι να έχει βοηθήσει 1.000 άτομα να ξεπεράσουν τον φόβο πτήσης.

Κατά την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, ο ειδικός στις φοβίες Lawrence Leyton, θα διδάξει στους συμμετέχοντες μια σειρά αποδεδειγμένων τεχνικών της σκέψης, ενώ στη συνέχεια έμπειρος κυβερνήτης θα επεξηγήσει τους ήχους και την εμπειρία που βιώνει ο επιβάτης κατά τη διάρκεια της πτήσης, βοηθώντας στην κατάρριψη των μύθων.

Τη δεύτερη ημέρα, οι συμμετέχοντες θα μεταφέρονται στο περιβάλλον μιας πτήσης της easyJet, όπου θα καλούνται να εφαρμόσουν τις νέες τους επιδεξιότητες, ενώ παράλληλα ακουν ζωντανά τις οδηγίες πτήσης από μια ομάδα που ονομάζεται «Οι ατρόμητοι ιπτάμενοι».

Το κόστος συμμετοχής δεν ξεπερνά τις 189 λίρες το άτομο, ενώ οι συμμετέχοντες μπορουν να καλέσουν την παρέα τους έναντι επιπλέον 69 λιρών.
Πηγή