Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Ο μύθος και η... κατάρα του "στοιχειωμένου" Luxury Resort στο Μπαλί! [Εικόνες]

Το Μπαλί είναι ένας από τους πιο διάσημους εξωτικούς προορισμούς. Η θάλασσα, ο ήλιος, τα δάση, προσφέρουν μοναδικές εικόνες ομορφιάς.

Ομως εδώ και πολλά χρόνια, οι τουρίστες δείχνουν ενδιαφέρον για ένα ερειπωμένο Resort, το οποίο δημιουργεί ρίγος τρόμου, σχεδόν 50 χλμ μακριά από την παραλία Kuta.

To Bedegul Taman Rekreasi Hotel & Resort αποκαλείται πλέον από τους ντόπιους και ως «The Ghost Palace Hotel». Μισοχτισμένο στα βουνά του Μπαλί, εγκαταλείφθηκε πριν από σχεδόν μια δεκαετία, πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή του.Ξεκίνησε να χτίζεται στις αρχές της δεκαετίας του '90 όμως ξαφνικά μια μέρα, τα συνεργεία έφυγαν και το Resort δεν άνοιξε ποτέ τις πύλες του στο κοινό.Ακόμη και σήμερα παραμένει άγνωστο ποιος ήταν ο κατασκευαστής του Luxury Resort και ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο σταμάτησαν οι εργασίες. Το μοναδικό που βρέθηκε έπειτα από μια πρόσφατη επίσκεψη Άγγλων τουριστών, ήταν ένα ζευγάρι παντόφλες.
Τα σενάρια που κυκλοφορούν φυσικά στο Μπαλί είναι αρκετά. Ένα από αυτά θέλει τον κατασκευαστή, να καταράστηκε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους για να κερδίσει αυτός το έργο της κατασκευής όμως να χρεοκοπεί λίγους μήνες μετά την έναρξη των εργασιών.Οι περισσότεροι από τους ντόπιους πιστεύουν ότι το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο αφού ποτέ δεν βρέθηκε κάποιος που να είδε τα συνεργεία να αποχωρούν πριν από σχεδόν μια δεκαετία...


Πηγή